LADESTASJON

Trygg og sikker installasjon

Easee smartlader for Elbil

Pris fra kr 12.900,- ferdig montert

Smartladeren som kan lade raskt eller spare penger

Med ladestasjon fra Easee får du verdens smarteste elbillader med mulighet for styring via egen app.

  • Ladekontakt: Type 2
  • Ladeeffekt: 1,4 – 22 kW
  • IP54-sertifisert – vannavstøtende
  • Kan styres gjennom en app
  • Innebygd energimåler
  • Lastbalanse mellom opptil 3 ladere
  • Laget for hjemmebruk
  • Lademodus 3

Det perfekte valget for ditt hjem
Easee ladestasjon vil trives like godt på utsiden av et hus som på innsiden av en garasje. Den er designet for å tåle det norske klimaet. Med andre ord kan den tåle regn, kulde og varme med sin IP54-klassifisering. Det sier seg selv at ladeboksen er trygg og enkel å bruke. Du burde ikke velge mellom tekniske spesifikasjoner – den tilpasser seg automatisk til huset ditt, elbilen og strømnettet. 

Men du har fremdeles en viktig beslutning å ta – skal laderen matche bilen din eller huset? Hvis du ikke klarer å velge vil det ta deg kun 15 sekunder å endre fargen på ladeboksen, og du kan kjøpe et deksel for hver farge. Hvis du trenger flere ladere for flere biler, kan du enkelt installere opptil 3 ladere på samme kurs. Laderne kan automatisk dele belastningen mellom seg.

Imponerende og diskret
Easee Home lader er en stilig og imponerende lader med et elegant og moderne design. Laderen har mange forskjellige fargealternativer å velge mellom. Du kan velge en farge som passer til bilen som et lite blikkfang eller en veggfarge, noe som gjør den til en mye mer beskjeden del, for eksempel i garasjen eller carporten din.

Merk: produktet må installeres av en autorisert montør. 

Smartlader
Home-laderen er en av de mest avanserte ladere i verden. Du kan kontrollere denne smarte laderen med smarttelefonen din fra hvor som helst*. Det er enkelt for deg å utsette lading til for eksempel nattestid når strømmen er billigst. Maskinvaren er også klargjort for smartlading.**